Prijslijst

  • Een draagconsult van 1 uur* €35,-
  • Een draagconsult van 1.5 uur €50,-
  • Een draagconsult met geweven doek van Hoppediz*** €100,- (doek t.w.v. €59.00)
  • Een draagconsult met rekbare doek van Smallvips €90,- (doek t.w.v.  €49,95)
  • Draaginformatie geven** aan groepjes van 5 tot 8 personen €15,- p.p. tip: ook leuk als cadeautje voor een babyshower of tijdens een les babymassage etc.

 

Algemene regels:

 

* Een draagconsult van een uur geef ik alleen als je al bekend bent met het dragen en dus al 1 of meerdere knopen kent. Of als je een consult wilt voor het dragen met een drager of ringsling. (mocht ik echter toch langer dan een uur nodig hebben, kun je kiezen om het dan daar bij te laten of ik zal wel €50,- rekenen en doorgaan tot 1.5 uur)

** Draaginformatie is dus geen echt consult!! Ik geef hiermee informatie over het dragen en ik zal zelf laten zien hoe je kunt dragen. Ook kan ik dan wat verschillende doeken en dragers laten zien plus dat ik wat mee zal nemen om eventueel te kopen.

*** Het draagconsult met geweven doek bevat een Klassieke Hoppediz doek van 100% katoen met strepen. Wil je liever een andere geweven doek van Hoppediz bij je consult dan kan dat zeker maar dan wel tegen meerprijs. (voor prijzen van de doeken kun je kijken in de webshop.)
 
Extra info: draagconsulten worden gegeven met een pop. Je mag daarna (thuis) zelf oefenen met je kindje. Natuurlijk wil ik je daar (waar nodig) nog wel bij ‘helpen’ maar je zult het uit eindelijk toch zelf moeten doen.
 
  • Binnen een straal van 15 minuten reistijd zal ik geen rijkosten rekenen. Daar buiten zal ik afhankelijk hoe ver ik moet rijden, wel enkele kosten extra rekenen voor de brandstof.
  • Ik reis niet langer dan een uur om een consult te geven. mocht je net op de grens zitten, neem maar contact op en dan komen we er vast wel uit.